RMHC Családközpontú Ellátásért Díj

Az idei konferenciát családbarát, bababarát szemléletben tartjuk, melynek a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány is része lesz!

Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van a gyermekgyógyászat területén a családközpontú ellátásnak. A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány a világ számos pontján megtalálható Ronald McDonald Házakban olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át.

Az Alapítvány jóvoltából lehetősége lesz a fiataloknak a RMHC Családközpontú Ellátásért Díj megpályázására is.

A díjra pályázhat minden előadó, aki a FIGYEK-en olyan előadást mutat be, amelyben szerepe van a családközpontú ellátási modellnek (akár csak annak a kiemelésével, hogy például hogyan sikerült bevonni a családot a gyermek ellátásába). A díjra előzetes regisztráció szükséges, melyet az absztrakt beküldése során megtehettek!

A megjelölt előadásokat az erre kijelölt zsűri hallgatja majd meg, és dönt a díjról. Az előadások nem külön szekcióban lesznek, mindenki a saját témája szerinti szekcióban mondhatja el.

Díj: 300 ezer Ft, a következő évi FIGYEK részvétel támogatására, a fennmaradó összeget pedig javasoljuk a nyertes kolléga osztályán a családbarát környezet további megteremtésének elősegítéséhez felhasználni.

Szponzoráció, kiállítás
Adminisztráció
Regisztráció, szállás
Kongresszusi iroda
Ementin Kft.